Catarroja acollirà una exposició fotogràfica sobre animals abandonats

El pròxim divendres 13 d’abril Catarroja inaugura l’exposició Invisibles, una mostra de 32 fotografies de gats i gossos que han sigut abandonats o maltractats i, posteriorment, acollits per protectores i refugis d’animals.

El projecte, realitzat pel fotògraf Andrés López i l’escriptora Mercedes Alonso, pretén visibilitzar les històries d’estos gats i gossos per tal de conscienciar sobre la gravetat d’abandonar i maltractar els animals de companyia i, al mateix temps, promoure l’adopció.

La inauguració de l’exposició serà a les 19 hores al Palau del Vivanco i comptarà amb la presència de López, així com de les diverses protectores locals del municipi que col·locaran stands informatius i també passejaran gossos que busquen família, amb l’objectiu d’animar les persones assistents a adoptar-ne un.

A més, des de la regidoria de Protecció Animal de l’Ajuntament de Catarroja s’ha demanat a les persones que acudisquen la seua col·laboració amb les protectores locals. Així, es proposa fer un donatiu de menjar per a gats i gossos, material veterinari, mantes o qualsevol altra aportació que puga resultar d’utilitat.

Fins al 4 de maig
L’exposició Invisibles podrà visitar-se fins al 4 de maig a la sala d’exposicions del Palau de Vivanco en horari de 18.30 a 20.30 hores. La mostra recull algunes de les millors fotografies que l’estudi Fotopets –encapçalat per López i Alonso– ha realitzat com a part del seu projecte solidari. Al llarg de tres anys s’han fotografiat de manera gratuïta més de 1.500 animals sense família en 20 associacions de protecció animal. En total, unes 10.000 instantànies amb l’objectiu d’afavorir l’adopció d’estos gossos i gats.

El regidor de Protecció Animal, Martí Raga, ha explicat que “Catarroja és el primer municipi fora de Madrid pel qual passarà l’exposició Invisibles”. A més, ha remarcat la importància “de treballar conjuntament amb les protectores locals per tal de promoure l’adopció i conscienciar sobre el problema de l’abandonament d’animals de companyia”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *