Catarroja comptarà amb un servei de préstec de llibres a domicili

La Biblioteca Pública Municipal ‘Enric Valor’ de Catarroja posarà en marxa un nou servei de préstec de llibres a domicili amb l’objectiu d’assegurar que tota la ciutadania té accés la informació, la cultura i l´oci de manera igualitària.

El servei estarà disponible per a persones de qualsevol edat que, per malaltia o dificultats de mobilitat, no puguen acudir presencialment a la Biblioteca Municipal a demanar i tornar llibres. A banda d’això, per tal d’accedir al servei de préstec a domicili és imprescindible que les persones sol·licitants es troben en possessió del carnet de la biblioteca.

D’esta manera, l’Ajuntament pretén donar resposta a les necessitats d’un percentatge important de la població que, fins ara, no podia fer ús dels llibres amb què compta la Biblioteca Municipal. És el cas, sobretot, de persones majors que viuen soles i presenten problemes de mobilitat.

Esta iniciativa permetrà que qualsevol persona, amb independència de la seua edat i les seues possibilitats de mobilitat, puga extraure obres de la biblioteca, afavorint així l’accés igualitari a la cultura.

Les persones interessades podran demanar els títols a través del telèfon 674184512 o també mitjançant correu electrònic, escrivint a biblioteca@catarroja.es. Així mateix, el catàleg de títols que es troben a la Biblioteca Pública Municipal ‘Enric Valor’ pot consultar-se per Internet a través de la web de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana (XLPV).

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *