Finalitzen les obres del carrer Blasco Ibañez

La passada setmana l’ajuntament va rebe l’obra de reurbanització del carrer Blasco Ibáñez i el seu entorn, que ja ha quedat obert al trànsit després. D’esta manera han quedat resolts els problemes estructurals que patia la zona des de la seua urbanització ara fa trenta anys.

A més, i a falta d’alguns detalls, el primer tram del carrer La Reina està acabat. Cal remarcar que s’ha recuperat l’empedrat del carrer que, en gran part, es trobava baix de l’asfalt, amb la qual cosa no només ha evitat gastar recursos naturals i generar una gran quantitat de residus, sinó que ha permés posar en valor el patrimoni històric del carrer. Este estiu es finalitzarà el segon tram en el qual es plantaran arbres.

D’altra banda, avancen les obres del passeig de la Diputació cap a la Rambleta, amb la instal·lació de col·lectors nous. Al sector de la Florida ja es poden vore els canvis, amb voreres més amples, carril bici segregat i escocells gegants per als arbres, tant elsa que s’han pogut mantindre com els nous que es plantaran.

L’avinguda Diputació passarà a ser un passeig urbà amb voreres de sis metres d’ample, amb espai públic guanyat per a les persones i adaptat a la mobilitat plural i sostenible.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *