Comença la instal·lació dels panells de lliure expressió

Durant els pròxims dies l’ajuntament començarà la instal·lació dels 25 nous panells de lliure expressió, per tal de fomentar la participació i la comunicació veïnal en zones habilitades, sense embrutar altres elements del mobiliari urbà. Esta acció és iniciativa de la regidoria d’Urbanisme, mitjançant el pla Carrer a Carrer, i la regidoria de Participació Ciutadana.

Els panells s’instal·laran a vint punts del nucli urbà de Catarroja, concretament a l’ajuntament, la gasolinera del Camí Reial, el carrer Pelai, la plaça del Port, l’estació, la plaça de les Corts Valencianes, la plaça dels Furs, la plaça del Fumeral, el carrer Cristòfor Aguado, el carrer Blasco Ibáñez, el parc de Paluzié, la plaça de la Regió, la plaça d’Horteta, el centre de salut, el parc Príncep d’Astúries i la Vil·la Romana.

Al parc de les Barraques, el Poliesportiu, l’avinguda Jaume I i el parc 8 de març n’hi haurà dos, donada la seua extensió.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *