La regidoria de protecció animal posa en marxa una campanya de conscienciació

La regidoria de Protecció Animal de l’Ajuntament de Catarroja ha llançat la campanya “En vacances, tota la família junta” per conscienciar contra l’abandó de mascotes en estiu.

Cada any s’abandonen a Espanya més de 100.000 gats i gossos, especialment en estiu, i la millor forma per combatre esta xifra comença per conscienciar i exigir als propietaris una tinença responsable.

A més, la campanya està oberta a la participació de les persones propietàries d’animals, que poden vore la seua mascota com a protagonista de les imatges que s’estan generant enviant una foto a proteccioanimal@catarroja.es.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *