Catarroja celebra el 9 d’octubre

El pròxim dilluns 8 Catarroja viurà la celebració de la festivitat del 9 d’octubre amb un seguit d’actes organitzats per les regidories de Cultura i Infància, Adolescència i Joventut, dirigides per Jesús Monzó i Dolors Gimeno.

La primera activitat serà un teatre itinerant a les 18:00h per a tots els públics, que eixirà de l’escola Joan XXIII i passarà pels carrers Juan Parras, Sant Pere, Plaça Llotgeta, Església, Salvador Pechuán, Mercat, Joaquín Olmos, finalitzant a la Plaça Major, on també hi haurà a partir de les 19:30h activitats infantils.

També a les 19:30h també començarà el concurs de paelles joves de 16 a 30 anys, amb ambientació musical de DJs. Les més de 300 places disponibles s’han esgotat divendres.

Finalment, a les 20h en la Sala de Plens de l’Ajuntament es farà un acte institucional on es reconeixirà a Intercomparsa pels 20 anys dels Moros i Cristians a Catarroja.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *