El TAC inaugura divendres la nova temporada

El TAC inaugura la temporada de tardor de 2018 el proper 6 d’octubre a les 20: 00h amb ‘EnSÒRDIDor’, l’Hivernacle 2018, la producció pròpia del Festival de Tardor Russafa Escènica, resultat d’un taller formatiu entre actors i actrius recentment llicenciats , i uns directors amb una trajectòria reconeguda i consolidada.

El 20 d’octubre a les 20: 00h arriba ‘En la orilla’, obra guanyadora del Premi Max 2018 a la Millor adaptació o versió d’obra teatral per Ángel Solo i Adolfo Fernández. L’aclamada novel·la de Rafael Chirbes pren vida a l’escenari de la mà de K Produccions, Centro Dramático Nacional, La Pavana i Emilia Yagüe Producciones.

El 21 d’octubre a les 18: 00h està programat el premiat espectacle ‘Moby Dick’ de la companyia Gorakada, finalista als Premis Max 2016 com a Millor Espectacle Familiar.

També arranca la nova temporada de ‘Les Nits a la Tramoia’ els dissabtes a les 23: 00h, que comença el 6 d’octubre amb l’humor de Pablo Carrascosa; el 20 d’octubre la màgia de Nuel Galán; i la música de Mendoza & Garzinsky el 27 d’octubre.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *