Joan Baldoví estarà a Catarroja el 9 de novembre

Joan Baldoví, portaveu de Compromís al Congrés, estarà a Catarroja el pròxim divendres 9 de novembre per presentar el llibre “Joan Baldoví. En clau valenciana”, escrit per Salvador Vendrell i publicat per la catarrogina Perifèric Edicions. L’ acte tindrà lloc a les 19 hores a la nova seu de Compromís per Catarroja, al número 2 del carrer de Colom. A més, també participarà en l’acte Jesús Monzó, alcalde de Catarroja i precandidat a les primàries de Compromís per Catarroja a les eleccions locals de 2019.

El tema central de Joan Baldoví. En clau valenciana és la trajectòria política i personal del diputat a les Corts Generals. D’aquesta manera, el llibre dóna a conéixer aspectes personals i professionals de Badolví. El treball recull i conta al lector el seu pas per la Universitat, l’estret vincle que manté amb la seua ciutat, Sueca. També parla del seu inici en la política en l’àmbit local i la seua evolució fins a arribar a la seua actual etapa a Madrid com a diputat en el Congrés.

A més, també és una espècie d’homenatge a tota una generació que va nàixer en els anys cinquanta del segle XX, que va estudiar en la Universitat i que es va incorporar a la vida política des de posicions d’esquerres i de recuperació de la personalitat del país.

Pel que fa al seu autor, Salvador Vendrell, és columnista, escriptor i professor de l’Institut Joan Fuster de Sueca. Ha guanyat el Premi de narrativa Ciutat de Sagunt 2013 amb la novel·la ‘Quan truquen de matinada’ (2014). És columnista del diari Levante-EMV des de 2002, i ha publicat dos reculls d’aquestes columnes en els llibres ‘Columnes de paper’ (2011) i ‘Els dimonis que dicten’ (2016).

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *