S’obri el termini d’inscripcions per a l’Escola de Nadal

La Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Catarroja, dirigida per Dolors Gimeno, obrirà del 26 de novembre fins al 14 de desembre el termini d’inscripcions per a l’Escola de Nadal, que es realitzarà els dies 24, 26, 27, 28 i 31 de desembre del 2018 i 2, 3 i 4 de gener del 2019, amb un preu de 35€ per xiquet.

L’activitat, destinada a conciliar la vida laboral i familiar, està dirigida a xiquets i xiquetes de la localitat que es troben cursant Educació Infantil de 2n cicle fins a 6é de Primària i es realitzarà en les instal·lacions del CEPA Esteve Paluzié, amb una oferta inicial de 100 places. L’horari de l’activitat serà de 9 a 14 hores, amb servei gratuït de custòdia a partir de les 8.

Les inscripcions es formalitzaran en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, en horari de dilluns a dijous de 9 a 18 hores i divendres de 9 a 14 hores els dies abans esmentats, del 26 de novembre fins al 14 de desembre, sent el 18 de desembre l’últim dia per a formalitzar el pagament.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *