La remodelació de la Plaça del Port ja té dotació econòmica

L’ajuntament de Catarroja destina vora 70.000 euros del programa d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València per a la remodelació de la plaça del Port, en les Barraques, amb l’objecte de reordenar els elements, separar la zona infantil dels contenidors i reparar els escocells de les palmeres, entre altres actuacions. D’esta manera es dona resposta a la reivindicació del veïnat de la zona, que reclamava una ordenació d’este espai des de la darrera remodelació, executada fa una dècada.

Esta actuació s’uneix a altres com la nova avinguda de la Diputació i la remodelació de la plaça Pelegrí Llorens, així com la construcció de la nova redona que distribuirà el trànsit rodat al polígon i farà més segura la intersecció dels carrers 32 i el Camí del Bony. Este projecte està subvencionat per l’IVACE i executat per l’empresa pública municipal ESERCA.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *