La Junta de Govern de l’ajuntament de Catarroja, celebrada el passat 27 de desembre, va aprovar una sèrie de projectes destinats a canviar Catarroja en els pròxims anys, com ara la inversió de 30.000 euros en millores en centres escolars del poble o el pla per a implantar la recollida selectiva de matèria orgànica

En l’àmbit de les infraestructures destaca el projecte d’adequació dels túnels de la Ronda Est i de les Barraques per a evitar futures inundacions, l’adjudicació de les obres de rehabilitació de les pistes de tennis del poliesportiu o la la memòria per a invertir 100.000 euros en la reparació de carrers de les Barraques.

També es van aprovar els projectes per a la rehabilitació del saló d’actes de la Casa de la Cultura i per a la nova Casa de la Joventut, així como la redacció del projecte per a convertir les Escoles Velles en un centre polivalent destinat a activitats de majors.

Es tracta d’un grapat de projectes que aposten per les línies estratègiques del govern de Catarroja: la sostenibilitat, els servicis públics, la inversió en els barris i, sobretot, posar a les persones en el centre de les polítiques municipals.