Catarroja invertirà 30.000 euros en la millora dels centres escolars

La Junta de Govern de l’ajuntament de Catarroja, celebrada el passat 27 de desembre, va aprovar una sèrie de projectes destinats a canviar Catarroja en els pròxims anys, com ara la inversió de 30.000 euros en millores en centres escolars del poble o el pla per a implantar la recollida selectiva de matèria orgànica

En l’àmbit de les infraestructures destaca el projecte d’adequació dels túnels de la Ronda Est i de les Barraques per a evitar futures inundacions, l’adjudicació de les obres de rehabilitació de les pistes de tennis del poliesportiu o la la memòria per a invertir 100.000 euros en la reparació de carrers de les Barraques.

També es van aprovar els projectes per a la rehabilitació del saló d’actes de la Casa de la Cultura i per a la nova Casa de la Joventut, així como la redacció del projecte per a convertir les Escoles Velles en un centre polivalent destinat a activitats de majors.

Es tracta d’un grapat de projectes que aposten per les línies estratègiques del govern de Catarroja: la sostenibilitat, els servicis públics, la inversió en els barris i, sobretot, posar a les persones en el centre de les polítiques municipals.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *