La Casa de la Joventut serà una realitat en 2020

La Casa Museu Alfonso es convertirà els propers anys en La Casa de la Joventut de Catarroja, un projecte que ja està redactat i al qual el govern municipal destinarà 1’4 milions d’euros. Segons la regidora de Joventut, Dolors Giimeno, esta dotació “canviarà el futur de Catarroja en els pròxims anys, perquè tenim joves actius, inquietes, artistes, desubicats…totes i tots necessiten un espai de trobada que els oferisca activitats i llibertat”.

Està previst que les obres finalitzen en 2020 i, quan estiga enllestida, la voluntat del govern municipal és que “siguen les i els joves els qui proposen les activitats que es realitzen”. El projecte contempla crear a la planta baixa una sala d’ordinadors i una altra polivalent, amb connexió wifi, màquines de venda automàtica i mobiliari resistent a l’ús. Al pati interior es cobrirà la piscina i s’integrarà en l’espai.

La sala destinada anteriorment al taller de l’escultor Alfonso es condicionarà per mòduls i serà una zona d’autogestió que podran fer servir els joves sol·licitant les claus prèviament. Les obres preveuen instal·lar un ascensor perquè l’edifici siga accessible i la segona planta, que abans era l’habitatge de l’artista, es reconvertirà en aules taller per organitzar activitats destinades per a joves. També hi haurà una zona de coworking, una cuina i taquilles.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *