Dissabte 2, paseig en bici i debat sobre mobilitat amb Giuseppe Grezzi

Una de les grans apostes del programa electoral de Compromís per Catarroja en 2015 fou el canvi en la mobilitat del poble. Quatre anys després volem fer balanç de les accions que hem portar a terme, com ara la construcció de carrils bici, la peatonalització de carrers, la pacificació del trànsit en zones com el Raval o l’adaptació de voreres per a persones amb diversitat funcional, entre altres moltes coses.

Per això el pròxim dissabte 2 de febrer Compromís per Catarroja convoca a un passeig en bici des de l’estació de RENFE per a estrenar el carril bici al port, amb un posterior debat sobre polítiques de mobilitat amb Giuseppe Grezzi, regidor delegat de l’àrea de Mobilitat Sostenible i Espai Public de l’ajuntament de València. Juntament amb l’alcalde de Catarroja i candidat a encapçalar la llista de Compromís, Jesús Monzó, i el regidor de Mobilitat de l’ajuntament de Catarroja, Martí Raga, posarem en comú les experiències dels dos municipis i com estan transformant la vida del veïnat.

La cita serà este dissabte a les 11 a l’estació del tren, mentre que el debat començarà al Port de Catarroja a les 12 del migdia. Tothom està convidat!

Arxivat en: Activitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *