El barri de l’Institut és la pròxima parada del cicle “Tornem a…” que durant tota la legislatura ha portat l’equip de regidores i regidors de Compromís a l’ajuntament de Catarroja als diferents barris del poble. La finalitat d’esta acció, de la qual ja se n’han fet onze edicions, és parlar amb el veïnat per explicar l’acció de govern i prendre nota dels suggeriments per millorar el barri.

En la reunió, que tindrà lloc a la cafeteria Azahar (C/ Blasco Ibáñez, 9) a les 11 hores estaran presents Jesús Monzó, Núria Blanch, Martí Raga, Dolors Gimeno i Empar Chulià.

Entre les accions que s’han portat a terme al barri estan la remodelació total dels carrers Tribunal de les Aigües i Blasco Ibáñez, tant pel que fa als vials com a les voreres i els serveis com l’aigua. D’esta manera l’Ajuntament va respondre a una reivindicació històrica del veïnat, que durant molts anys va rebre negatives de l’anterior govern del PP per a solucionar els problemes de la zona.

Una altra de les accions que, en este cas, es concretarà en els pròxims dies, és la millora del parc de les Moreres mitjançant la instal·lació d’equipament per d’entrenament exterior.

Amb el Tornem a l’Institut ja són deu les reunions amb el veïnat dels diferents barris del poble que l’equip de Compromís a l’ajuntament de Catarroja ha portat a terme durant esta legislatura, visitant les Barraques, el Mercat, Xarco-Tramviaris, Paluzié, Fumeral, el Raval, la Llotgeta, Vil·la Romana, el Port i Vil·la Carme.