Compromís per Catarroja presenta la seua llista per a les eleccions municipals del 26 de maig, encapçalada per Jesús Monzó, que opta a revalidar l’alcaldia de Catarroja.

Es tracta d’un grup de persones plural, amb 13 dones i 12 homes d’edats i ocupacions diverses. En la llista, que tanca l’exdirector de l’escola Jaume el Conqueridor i expresident d’Escola Valenciana Vicent Moreno, hi ha persones independents com Elisa Gimeno i joves com Pau Ortega i Imma Ortells, que uneixen la seua espenta a l’experiència de Núria Blanch, Martí Raga, Dolors Gimeno o Empar Chulià. La llista completa els seus primers llocs amb José Antonio Cuberos, Xavi Bellot i Imma Gimeno, i també inclou Raquel Taberner, Noèlia Hernàndez Fito, Martín Veces, Pilar Martín, Carles Ramos, David Verdejo, Iris Gimeno  Pasqual Alapont, Sandra Belda, Elvira Selma, Mano Ortega Ali Juan i Toni Hernàndez.

Una llista, en definitiva, que uneix experiència, renovació i persones implicades en movimients socials per consolidar el canvi polític en Catarroja i revalidar l’alcaldia.

Segons Jesus Monzó, esta és una llista “per a eixir a guanyar. Durant estos quatre anys hem revertit la situació de paràlisi total que vivia l’Ajuntament. Hem treballat amb entusiasme per a fer possible una Catarroja millor i pense, honestament, que ho hem aconseguit”. Monzó assenyala que “són moltes les coses que hem fet esta legislatura, apostant pels nostres barris, sembrant la llavor de projectes com la reforma del centre de salut, la casa de la joventut o el nou institut i fent una gestió basada en la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental”. Ara, segons el candidat a l’alcaldia de Catarroja “és temps de consolidar el treball fet i de seguir portant endavant polítiques per a millorar Catarroja i la vida del seu veïnat”.

A més, per primera vegada en la seua història a Catarroja, Compromís presenta una llista majoritàriament composada per dones, tal i com el col·lectiu de Dones amb Compromís va reivindicar, posant per davant polítiques feministes i on les dones prenen un paper decisiu en el futur del seu poble.

Un grup de persones que vol seguir fent un poble millor, amb igualtat d’oportunitats, amb treball, inclusiu, més habitable i sostenible, amb més cultura i educació, amb més benestar.

LLISTA DE COMPROMÍS PER CATARROJA

01.- Jesús Monzó
02.- Nuria Blanch
03:- Martí Raga
04.- Dolors Gimeno
05.- Jose Antonio Cuberos
06.- Elisa Gimeno (ind.)
07.- Xavi Bellot
08.- Empar Chulià
09.- Imma Gimeno
10.- Pau Ortega
11.- Raquel Taberner
12.- Noelia Hernandez Fito
13.- Martín Veces
14.- Pilar Martín
15.- Carles Ramos
16.- Imma Ortells
17.- David Verdejo
18.- Iris Pastor
19.- Pasqual Alapont
20.- Sandra Belda
21.- Vicent Moreno
S1.- Elvira Selma
S2.- Mano Ortega
S3.- Ali Juan
S4.- Antoni Hernàndez