Compromís per Catarroja aposta per un acord programàtic potent com a base de la legislatura, apostant per l’estabilitat des del primer dia per seguir amb els projectes encetats la passada legislatura. Amb esta intenció el passat dilluns Compromís va citar la representació del PSOE per a obrir converses, amb la intenció de començar a treballar immediatament. En l’esmentat encontre la delegació del PSOE ens va traslladar el manament de la seua assemblea local de compartir l’alcaldia, sense voler entrar a treballar la part programàtica de l’acord, decisió que es va reiterar per les bases socialistes este dimecres, tancant així unilateralment la porta a qualsevol negociació.

Compromís per Catarroja lamenta profundament l’entrebanc que això suposa per a la consecució d’un govern estable i de progrés, i apel·la a la responsabilitat política de les forces d’esquerra per seguir duent endavant un govern progressista i valencianista, com així ho farà Compromís, passe el que passe, per responsabilitat amb el poble de Catarroja. Hem volgut posar per davant sempre les línies programàtiques de consens que han de guiar el nou govern en esta legislatura. Un govern reforçat i equilibrat entre les dues forces, que ha funcionat òptimament durant els darrers quatre anys amb un evident tarannà dialogant, com ho demostren la gran quantitat d’acords plenaris que s’han pres per unanimitat.

Al mateix temps, reiterem el nostre desig de cogovernar Catarroja amb l’equip de regidores i regidors del PSPV, que han demostrat la seua capacitat de gestió al front de les seues àrees de responsabilitat i que, junt a l’equip de Compromís, poden formar un govern de total garantia per al progrés de Catarroja, l’objectiu comú que ens uneix absolutament. Apel·lem, doncs a la responsabilitat política dels socialistes per poder seguir duent a terme les polítiques encetades.

Les portes del diàleg, per a Compromís, continuen obertes de bat a bat, però apremiem a que les converses continuen per tal de fer les coses bé, com mereix el poble de Catarroja.