Un anys més el col·lectiu de Compromís per Catarroja organitza un dinar de germanor en el marc del Concurs Internacional d’All i Pebre, que tindrà lloc el proper dissabte 21 de setembre.

I enguany volem fer un concurs el més sostenible possible, de tal manera que les persones que participaran en la festa amb Compromís per Catarroja portaran els seus propis gots, plats i coberts per tal de generar els minims residus possibles. Un xicotet gest de compromís amb el nostre entorn.

A més, esta acció se suma a la instal·lació dels punts verds d’informació que s’han posat en marxa des de la regidoria de Transició Ecològica que dirigeix Elisa Gimeno, i al foment del desplaçament en bicicleta al recinte. En este sentit, la regidoria de Mobilitat dirigida per Martí Raga habilitarà un estacionament segur per a aquells que vulguen vindre en bicicleta, junt a la carpa.