Dones amb Compromís de Catarroja se suma a la concentració del 20 de setembre

Dones amb Compromís de Catarroja se suma a la #nitvioleta per dir PROU a la violència masclista. La concentració tindrà lloc el 20 de setembre a les 20 hores a la porta de l’ajuntament de Catarroja. DaC Catarroja fa una crida a la participació de tot el veïnat per seguir luitant juntes per denunciar els assassinats, les violacions i els abusos masclistes.

Divendres 20 de setembre manifestarem el nostre compromís contra la violència masclista, contra els assassinats, les agressions i les violacions, contra la tracta i l’explotació sexual, cal que les lleis d’igualtat, els pactes valencià i estatal contra la violència a les dones s’implementen, es doten econòmicament, s’avalue la seua aplicació i el seu impacte. No pot passar com si res l’increment de violència, assassinats, ‘manades’, agressions i violacions, d’aquest estiu.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *