L’Ajuntament impulsa este divendres l’acció “Catarroja pel clima”

Esta setmana es celebra la Cumbre sobre l’acció climàtica de les Nacions Unides en NY, arrel d’aquesta hi ha convocades accións en l’anomenada Setmana pel Clima que culmina el divendres en una Vaga Mundial pel Clima. Són els Joves pel Clima els que estan generant un moviment sense precedents amb demandes des de les administracions per tindre en compte l’#EmergènciaClimàtica.

El darrer informe d’organitzacions científiques especialitzades en el Clima presentat en esta cumbre subratllen una situació preocupant. Per això, des de la Regidoria de Desenvolupament Sostenible, Emergència Climática i Transició Ecològica dirigida per Elisa Gimeno vos convoquem el divendres 27 de setembre, a les 11h, a la porta de l’ajuntament per a fer l’acte “CATARROJA PEL CLIMA” on es farà un reconeixement als Moviments pel Clima, així com un minut de silenci pel planeta i en següent lloc es procedirà a la lectura dels acords de la Declaració d’Emergència Climàtica aprovats per unanimitat en plenari el juliol passat l’ajuntament de Catarroja.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *