Adequació dels túnels de l’estació i de les Barraques

La setmana passada van comencar les obres d’adequació dels túnels de l’estació i de les Barraques, impulsades per la regidoria de Vies Públiques dirigida per Martí Raga. Al túnel de les Barraques es canviaran les reixes per a desaiguar en l’accés al túnel. Pel que fa a les millores s’actuarà sobre l’asfaltat i es tancaran clavills en els murs per a evitar les filtracions del nivell freàtic. També s’instal·laran noves pantalles d’il·luminació i es canviarà el grup electrògen, del quadre de commutació i de servicis i de la línia de subministre elèctric ordinari. Es farà també la instal·lació de barreres per poder tallar el trànsit en cas d’inundació.

En el cas del tínel de l’Estació també s’instal·laran noves reixetes a l’entrada del túnel per evitar l’entrada d’aigua, a més de reparar les bombes extractores del túnel de vehicles i substitució de les del túnel de persones. D’altra banda també es repararà el grup electrògen, regularització del subministre elèctric, adequació de les proteccions elèctriques, i se substituirà la il·luminació i es millorarà el sistema de ventilació. Finalment, s’instal·laran barreres giratòries per poder tallar el trànsit en cas d’inundació.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *