L’Ajuntament de Catarroja està posant tota una sèrie de mesures perquè la població puga afrontar en les millors condicions possibles aquesta situació de crisi. Després de formalitzar tot un paquet de solucions en matèria econòmica i fiscal, així com d’establir noves vies de contacte per a les veïnes i veïns en situació més vulnerable a través de Serveis Socials, des de l’Ajuntament posem en marxa un servei telefònic de suport psicològic.

En la situació de crisi sanitària i de incerteza econòmica, amb l’afegit de confinament i d’aïllament social, és evident que algunes persones puguen sentir inseguretat i necessiten la intervenció de professionals que els puguen brindar un suport psicològic en aquests moments durs. Una situació que des del consistori s’ha volgut treballar perquè les famílies de Catarroja no estiguen soles.

D’aquesta forma les persones que així ho necessiten comptaran amb aquest servei de suport psicològic de dilluns a divendres en horari de 10 a 14, en el telèfon 96.127.44.82. Ací, rebran l’atenció de l’equip de professionals que l’Ajuntament de Catarroja ha posat a la disposició de la ciutadania.