L’Ajuntament de Catarroja continua programant una sèrie d’interessants tallers, xarrades i programació online mitjançant les seues xarxes socials, per a mantindre activa l’activitat social, cultural i d’oci en el municipi. En aquest cas, durant la setmana en curs s’emetran pel Youtube municipal una sèrie de tallers amb recomanacions perquè les famílies i Pimes, realitzen un consum d’electricitat més eficient.

Aquests tallers online d’eficiència energètica seran impartits pels especialistes de Aeioluz, cooperativa elèctrica. Durant la xarrada se’ls podran realitzar preguntes online, gràcies al xat que ofereix Youtube per als seus vídeos en directe, de manera que els usuaris podran, a més d’escoltar als ponents, plantejar tota una sèrie de preguntes més concretes sobre les mesures a prendre, en el seu negoci o la seua casa.

Per a intentar que tota la població puga accedir a aquests tallers, s’han programat quatre sessions, dues destinades a pimes i altres dues per a les famílies. Els tallers destinats a les pimes tindran lloc el 15 i 17 d’abril a les 18 hores, mentre els dedicats a les economies domèstiques seran el 16 d’abril a les 18 hores i el 18 d’abril a les 12 hores.

“Amb aquesta acció la Regidoria de Transició ecológica vol cumplir un dels compromisos de l’actual equip de govern que no és un altre que fomentar un consum més responsable dels recursos naturals dels quals disposem de manera que accions com aquesta serveixen d’una banda per a complir aquest propòsit i, al mateix temps ajudar a alleugerir la factura de la llum dins d’una situació compromesa com la que estem vivint en l’actualitat”, explica Elisa Gimeno, regidora de transició ecológica.