L’absentisme escolar ha sigut una de les preocupacions de l’Ajuntament de Catarroja durant els mesos de confinament per la COVID19. Per este motiu des de les regidories d’Educació i Serveis Socials han estat treballant per a evitar esta situació, entregant material escolar adaptat a les noves circumstàncies, però també creant la figura d’un mediador entre l’escola i l’alumnat.

“Amb este servei no sols preteníem evitar l’absentisme escolar durant estes dates, sinó també facilitar, donar suport i motivar a les famílias que, per qualsevol motiu afrontaven dificultats per a poder seguir la formació online”, explica Nuria Blanch, regidora de Benestar Social.

El servei s’ha estat prestant en horari matinal de 9 a 14 hores en coordinació amb els centres educatius i les famílies. Així doncs, un professional ha realitzat un seguiment domiciliari de les famílies que per diferents raons comptaven dificultats i s’enfronten a obstacles per al compliment de les tasques acadèmiques encomanades pels centres escolars, amb totes les condicions que exigeix la normativa per a executar el treball professional amb menors.

D’altra banda, aquesta mateixa setmana, des de Benestar Social es posava en marxa el programa JOOP, Jove Oportunitat, impulsat per l’IVAJ. Un projecte que ofereix una nova oportunitat formativa i laboral a 10 persones de Catarroja que, per les circumstàncies que foren, no van poder finalitzar la seua vida acadèmica més enllà de l’etapa obligatòria. Totes elles estan desenvolupant este programa en les dependències de la EPA Paluzié.

El JOOP Jove Oportunitat són tallers, finançats pel Fons Social Europeu-Iniciativa d’Ocupació Juvenil, que compten amb pedagogs i monitors experts en el coaching de joves i adolescents. Они шемале, чудесные новенькие транссексуалки https://indi-sochi.com/transseksualki.html Сочи и Краснодарского края. Тут есть и laduboy с секс-услугами.