L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, s’ha reunit amb el director general d’infraestructures educatives de la Generalitat, Víctor García, amb la finalitat de fer seguiment a les futures instal·lacions educatives del municipi i també continuar avançant en la renovació de les actuals. Una trobada en el qual s’han posat les bases de les reformes en el CEIP Jaume I i en CEIP Bertomeu Llorens, així com els nous passos en l’IES número 2 o el nou centre Labora en el municipi.

“La sintonia és total amb la Direcció General que sempre s’ha posat a la disposició de Catarroja perquè les nostres instal·lacions educatives estiguen al dia. A principis d’enguany, ja van atendre la nostra petició d’executar les obres del Joan XXIII amb urgència i ara continuem avançant perquè el Jaume I i el Bertomeu Llorens puguen rebre les reformes necessàries durant aquest any”, explica Jesús Monzó.

Pel que fa a les noves estructures, des de la Direcció General han comunicat a l’Ajuntament de Catarroja que continuen donant-se els passos en la delegació de competències per a la construcció de l’IES número 2. D’igual forma, s’està avançant en la construcció del futur nou centre de Labora en el solar de l’Avinguda Jaume I. Aquest nou centre de formació professional resoldrà alguns dels inconvenients que presentava l’actual, principalment pels sorolls provocats per la maquinària utilitzada, encara que des del centre actual ja s’han realitzat diferents actuacions d’insonorització.

En els centres d’educació primària i infantil, s’ha aprovat una aportació de 754.000 euros per al CEIP Jaume I, està en tràmit la quantitat per a les acomenter les obres del CEIP Bertomeu Llorens, mentre que les actuacions al Vila Romana, aprovades fa unes setmanes es posaran en marxa en breu.