El senador de Compromís Carles Mulet ens ha remès les respostes que, després de sis mesos, ha obtingut per part del Gobierno sobre la gestió i manteniment del barranc de Xiva al seu pas per Catarroja.

Mulet va reclamar el 12 d’abril “una actuació contínua i programada, ja que la brutícia acumulada en el barranc pot afectar la seguretat en les èpoques d’avingudes de pluges i acabar al Parc Natural de l’Albufera, pel que és necessari tenir la llera en òptim estat de manteniment”, preguntant sobre les mesures que el Gobierno té previstes implementar sobre la qüestió.

Desgraciadament, la resposta, remesa el passat 1 d’octubre, ha sigut “que està tot previst”, sense dignar-se a aprofundir en el que el senador de Compromís requeria.

Tot i la decebedora resposta, agraïm a Carles Mulet que porte les necessitats de Catarroja fins al Senat, per fer-les visibles i aconseguir solucions.

Descarrega ací la resposta.