“D’esta forma, Catarroja continua el procés d’adaptació dels seus carrers cap a un urbanisme més amable, on siguen les persones les que guanyen espai. L’objectiu que busquem és adequar els nostres barris a les noves dinàmiques en mobilitat i sostenibilitat”, explica Martí Raga, regidor d’Urbanisme i Mobilitat.

El pressupost de l’obra és de 370.000 euros, amb un termini d’execució de 5 mesos. El carrer Paluzié, que comunica el Camí Reial amb l’avinguda de la Rambleta, té una amplària de 6 metres, dels quals 5 estan destinats als vehicles. Les obres de reurbanització crearan un carrer en plataforma única, de forma que se salvaran tots els problemes d’accesibilitat que ara presenta i implicaran, també, la renovació total del clavegueram.

“Amb la nova distribució, li peguem la volta i tornem el carrer al veïnat. Serà un carrer accessible per a totes les persones, que posse en valor el patrimoni arquitectònic, que recupere i reaprofite l’empedrat existent per disminuir l’impacte ambiental de l’obra, aixi com incloga arbrat adaptat al clima i mobiliari urbà a l’espai disponible” afegeix Raga.