La proposta de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Catarroja, ‘Catarroja Sostenible i Saludable’ ha posat el punt i final a la seua primera edició, que ha comptat amb 13 ponents d’excel·lent valor. Durant els últims tres mesos, en el saló de plens de Catarroja i en directe en el canal de Youtube s’han posat de rellevància molts dels temes que ens han d’ocupar i preocupar per a millorar el nostre entorn.

“Aquest cicle de conferències ha posat de rellevància tot el treball que hem de realitzar en matèria mediambiental. Ponents de gran nivell i respectats en el seu camp s’han acostat a Catarroja en una demostració de la importància que tenen les polítiques de protecció del nostre entorn per a l’actual equip de govern. Des de la regidoria estem molt satisfetes amb aquest primer cicle pel que estem ja treballant en una segona edició”, explica Elisa Gimeno, regidora d’Agricultura, Desenvolupamemt sostenible, Emergència climàtica i Transició ecològica.

Les xarrades van començar el mes d’abril amb Sarai Fariñas qui ens va parlar de Ecofeminisme. Han sigut molts els temes tractats, Agricultura Ecològica (Julio Quilis), Alimentació Sostenible (Sarai Fariñas), Arquitectura Bioclimàtica (Rafa Ramírez), Insectes (Hugo Más), Ocells Urbans (Anna Valentín), Solucions Basades en la Naturalesa (Lucia Moreno), Aigua de l’Aixeta (José A. Palomer), Parc Natural de l’Albufera (Joan Miquel Benavent), la Mar i els Humans (Anaïs Palomar), Sostenibilitat i Contaminació Lumínica (Enric Marco), Eficiència Energètica (Salva Moncayo) i la Moda Sostenible (Àngels Biosca) amb la qual ha finalitzat aquest cicle.