Arranquen les obres de la Casa de la Joventut i espai multiusos de Catarroja. Recentment s’ha realitzat la visita amb els tècnics municipals i empresa licitadora a l’actual Casa Museu Alfonso que en els pròxims dies veurà com comencen els treballs de demolició i trasllat de les obres a dependències municipals, necessaris per a condicionar l’espai, que es convertirà en un centre de referència per a la joventut de Catarroja, així com un espai multiusos que albergarà diferents activitats culturals i d’oci, així com el futur emplaçament de la ràdio municipal.

“Cada vegada estem més prop de tindre el centre de referència que la joventut de Catarroja mereix i anhela, un local plenament funcional que servisca per a activar la participació ciutadana en la població més jove del municipi”, explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

Una vegada s’han seguit tots els tràmits pertinents, la contracta adjudicatària de la renovació de l’edifici, començarà els primers treballs per a posar en marxa la nova Casa de la Joventut. Entre aquestes primeres tasques, que arrancaran la setmana pròxima, seran el trasllat de les obres de l’escultor Alfonso Pérez que es troben en les instal·lacions, així com diferents treballs de demolició i adequació necessaris per a posar a punt l’edifici, que segons les previsions estarà finalitzat en el termini de 10 mesos.