Compromís denuncia que els pressupostos de la Generalitat menyspreen Catarroja

Segons ha denunciat Compromís de Catarroja la Generalitat i la Diputació deuen als catarrogins prop de tres milions d’euros. Malgrat que existeixen convenis signats, alguns d’ells no s’inclouen en els pressupostos, com admet el propi govern valencià a preguntes de Josep Maria Panyella, diputat del Grup Parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes. Podeu vore ací la pregunta formulada per Panyella.

La Generalitat Valenciana no ha aportat ni un euro per al Teatre Auditori de Catarroja (TAC) des de l’any 2009, quan ho hauria d’haver fet, fins i tot enguany. A més es deuen més de 200.000 euros de l’Escola Pública d’Adults (EPA), i no s’han realitzat les aportacions a l’OMIC de l’any 2010 i 2011, que són al voltant de 15.000 euros). Tampoc s’han fet les aportacions a serveis socials del 2010 i 2011 que ascendeixen a una quantitat de 140.000 euros.

El portaveu de Compromís en l’ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, lamenta que el PP local no exigisca al govern popular presidit per Alberto Fabra que complisca amb els seus compromisos i pague a l’ajuntament la part proporcional acordada. Segons Monzó, hauria de ser l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, la primera a exigir allò que ens correspon perquè mentre la Generalitat i la Diputació no paguen el que ens deu, eixos diners s’hauran de retornar amb interesos als bancs i ho pagarem tots els ciutadans i ciutadanes de Catarroja”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *