Compromís proposa a l’alcaldessa de Catarroja i al primer tinent d’alcalde que no cobren les pagues extres de desembre.

El grupo munnicipal de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja ha proposat a l’alcaldessa  i al primer tinent d’alcalde que no cobren les pagues extres de desembre., en solidaritat amb les retallades als funcionaris aprovades pel govern espanyol recentment.

Més que d’una mesura d’austeritat (suposaria un estalvi de prop de 7.000 euros per a les arques municipals) entenem que es tracta d’una mesura de justícia i d’igualtat davant els ciutadans, afirma Compromís, que veuen als polítics com una classe privilegiada que no s’estreny el cinturó.

Segons Compromís en el mes de juny de 2011 amb els vots del PP es va aprovar que l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, cobrara 14 pagues de 3.942,85 euros, 12 d’elles ordinàries i 2 extraordinàries en els mesos de juny i desembre. El primer tinent d’alcalde, Rafael Sanchís, regidor amb dedicació exclusiva, cobra de l’erari públic 14 pagues de 2.657,14 euros, 12 d’elles ordinàries i 2 extraordinàries en els mesos de juny i de desembre.

Per a Compromís els regidors amb dedicació exclusiva haurien de donar exemple a la ciutadania, més tenint en compte que es tracten de sous que estan molt per sobre del que cobren la majoria de funcionaris que no arriben als 2.000 euros mensuals.

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *