Precs formulats per Compromís en el plenari ordinari del mes de juliol de 2012

1.- Preguem a la sra. Alcaldessa de la localitat de Catarroja, Soledad Ramón, així com al primer tinent d’alcalde, Rafael Sanchis (ambdós amb dedicació exclusiva en aquest ajuntament amb 14 pagues anuals, 12 ordinàries i dues extraordinàries) que renuncien a la paga extraordinària del mes de desembre en solidaritat amb els funcionaris d’aquest ajuntament que han vist eliminada aquesta paga mitjançant les mesures del govern espanyol de retallades brutals.

2- Preguem que l’Ajuntament de Catarroja inste al govern espanyol a no modificar la llei de l’avortament, especialment en el supòsit de fetus amb malformacions o deficiències evidents. Entenem que no permetre avortar a les dones amb aquest condicionants atempta contra la dignitat de l’ésser humà i més tenint en compte que el govern del PP està disposat a retallar, per no dir eliminar, tot tipus d’ajudes a la dependència. Per tant, des de Compromís entenem que és un insult a la intel•ligència i a la dignitat de l’ésser humà de poder viure una vida digna i sense dependre d’altres persones.

3.- Preguem a l’actual equip de govern que prenga totes les mesures oportunes per netejar els solars amb brutícia de la zona urbana per evitar incendis i molèsties al veïnat.

4.- Tornem a pregar a l’actual equip de govern la revisió de la il•luminació de la zona urbana de Catarroja, especialment les zones de la perifèria, així mateix preguem un major control de l’empresa de manteniment perquè continuem observant fanals que des de fa mesos no s’encenen.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *