Compromís lamenta que el PP desprestigie els premis Vila de Catarroja al no publicitar les seues bases.

El grup municipal de Compromís en l’ajuntament de Catarroja ha lamentat que el PP local amb el seu afany constant de desprestigiar els premis Vila de Catarroja haja arribat a l’extrem de no convocar, oficialment, les bases dels premis de la convocatòria de 2012 que teòricament hauria de finalitzar el 31 d’agost.

Segons el portaveu de Compromís. Jesús Monzó, amb aquesta actitud el que es fa és desprestigiar uns premis que han permès en els últims anys que el nom de Catarroja i els seus premis tinguen una repercussió mediàtica important dins del món de la cultura. Segons Monzó, el PP no ha publicat les bases en la pàgina web municipal però tampoc ha enviat cap nota de premsa als mitjans de comunicació perquè es feren eco d’aquest concurs literari i artístic.

Compromís per Catarroja ha anunciat que demanarà explicacions a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, així com al regidor de cultura, David Nàcher.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *