Compromís exigeix solucions a la crisi de la neteja viària de Catarroja

Jesús Monzó, portaveu del grup Compromís en l’ajuntament de Catarroja ha demanat a l’actual equip de govern encapçalat per l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que intervinga amb l’empresa Valoriza per a evitar la vaga indefinida dels treballadors. Segons Compromís, el sou d’aquestes persones, que treballen una mitjana de 40 hores setmanals, és indigne i immoral. No es pot repercutir en els treballadors el marge de benefici que volen guanyar les empreses privades. Per a Compromís, l’ajuntament en cap moment ha exigit a l’empresa sous dignes per als seus treballadors i s’ha dedicat a veure com s’ha degradat la neteja viària des de la barrera quan és el primer interessat que aquest servei funcione i es complisca l’ordenança de neteja viària.

Compromís exigeix solucions perquè els ciutadans paguen rigorosament els seus impostos i es tracta d’una qüestió de salut pública, especialment ara que el municipi està immers en les seues festes. L’ordenança de neteja viària, denuncia Compromís, no s’està complint per part de l’empresa davant les retallades de l’ajuntament i perquè els treballadors no fan les hores extres que abans feien. La brutícia dels carrers i la deterioració del patrimoni és cada vegada més alarmant, segons denuncia Monzó.

La situació, afirma Compromís, ve des de fa temps ja que es va acomiadar a 8 treballadors que no s’han recol·locat per part de l’ajuntament. La falta de serveis extraordinaris i d’hores està fent possible que els parcs i jardins de la ciutat, així com el patrimoni cultural estiguen cada vegada més deteriorats sense que l’ajuntament faça absolutament res i en perjudici dels ciutadans que paguen els seus impostos. Si l’empresa és incapaç de pagar dignament als seus treballadors i complir amb les seues obligacions, afirma Compromís, que rescindisca el contracte, el que no es pot permetre és la deterioració constant del mobiliari públic i la falta de sensibilitat en els jornals dels treballadors per part de l’empresa.

L’imatge correspon a la concentració que els treballadors han realitzat este matí a la porta de l’Ajuntament.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *