Compromís denuncia l’existència d’una factura a nom de l’Ajuntament en un domicili particular del barri de les Barraques

El grup municipal de Compromís per Catarroja ha demanat a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón i al regidor de festes, Agustín Mimbrera, que expliquen perquè existeix una factura a nom de l’ajuntament domiciliada en una casa particular del barri dels Barraques.

Segons Compromís, la factura està datada el 18 de setembre. El seu import ascendeix a 106,30 euros, ja que es tracta d’un contracte per a dos dies d’enllumenat per a festes. Els veïns del carrer Antonio Claverol asseguren que no s’ha fet cap activitat amb enllumenat públic durant les festes, i el grup Compromís ha pogut saber que el número 9 d’aquest carrer no existeix en el cadastre. A pesar d’això, l’enllumenat públic pertany a l’ajuntament i les factures han d’anar dirigides a la Casa Consistorial i no a una adreça “fantasma”.

Compromís va fer la denúncia en el ple del passat 4 d’octubre, però encara no ha rebut una resposta per part de l’equip de govern. Podem entendre que puga ser un error, però si és així, volem saber si l’ajuntament ha pagat aquesta factura i qui és el responsable de l’error.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *