El grup municipal Bloc-Compromís per Catarroja ha conegut que la moció que va presentar sobre la petició d’una extensió de l’escola oficial d’idiomes en la localitat, aprovada el passat mes d’octubre, encara no ha estat tramitada malgrat que en els acords es demanava celeritat i la posada a la disposició de la Conselleria d’infraestructures municipals.

Compromís exigeix a l’alcaldessa, Soledad Ramón, que complisca amb la seua obligació i que demostre que treballa les 24 hores al dia, com va argumentar per a justificar el sou que cobra de l’ajuntament i al que ara se li uneix les dietes i les indemnitzacions que cobra com presidenta de la Mancomunitat de l’Horta Sud. Segons ha anunciat el portaveu de Compromís, Jesús Monzó, resulta absurd i una burla a la democràcia aprovar una moció on s’urgeix una petició per a tenir un servei i que aquesta petició estiga guardada en el calaix de l’alcaldessa. Monzó ha exigit explicacions i ha anunciat que exigim el compliment de totes les mocions aprovades en aquest ajuntament, en cas contrari anirem on faça falta perquè Soledad Ramón està fent deixadesa de funcions.

Segons Monzó, “dubtem que mocions aprovades per l’ajuntament, des de fa anys, s’hagen quedat en paper banyat i sense cap conseqüència, el que vam considerar que és un frau a la democràcia i a la institució que representa en l’actualitat Soledad Ramón”. Per aquest motiu s’exigirà una còpia de les tramitacions de totes les mocions presentades per Compromís en els últims mesos, incloses la moció on queda sense efecte la medalla d’or concedida l’any 1972 a Francisco Franco, moció que va ser aprovada el passat mes de desembre.