Catarroja paga 42.000 euros per un estudi històric sense publicar

Compromís denuncia que un estudi sobre la història de Catarroja, realitzat per la Universitat de València, duu des del 2010 en el calaix del despatx de l’alcaldessa sense ser publicat. L’estudi, encarregat a la Universitat, ha suposat una despesa de 41.895 euros.

Compromís considera “lamentable” la política cultural de l’actual equip de govern del PP i apel·la a la sensatesa. Ningú pot entendre, afirma Compromís, com després de gastar-se eixa quantitat de diners, l’alcaldessa de Catarroja decideix no publicar-lo i tenir guardat el treball en el seu despatx o en les dependències municipals.

Segons la informació a la qual ha tingut accés Compromís, aquest estudi fa un repàs de la història de Catarroja des dels seus orígens fins a l’actualitat. Una història que està perfectament relatada a través de les publicacions ja realitzades dels premis Benvingut Oliver d’Investigació històrica que convocava fins a l’any 2012 periòdicament l’Ajuntament.

Compromís ha exigit a l’actual regidor de Cultura, David Nácher i a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que expliquen a la ciutadania que pensen fer amb aquest treball. Des de Compromís no s’entén perquè es decideix fer un encàrrec d’aquestes característiques tenint uns premis com el Benvingut Oliver d’investigació històrica, uns premis que han passat a ser bianuals i que l’actual equip de govern s’ha encarregat de desprestigiar.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *