Compromís acusa l’alcaldessa de mentir sobre la rehabilitació de les torretes

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, exigeix a l’alcaldessa de Catarroja que aclarisca la resolució 85 signada el 14 de gener del 2013 on se sol·licita subvenció PPOS a la Diputació de València amb l’epígraf “Obres de rehabilitació de les torretes del Mercat Municipal”. Segons Monzó, sembla ser que és l’alcaldessa la qual no es llig allò que signa, en referència a les resolucions d’ajuntament.

Compromís ha informat a la ciutadania amb veracitat i existeixen proves d’això que ensenyarem públicament. Segons Compromís, no és la primera vegada que l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, menteix als ciutadans i als regidors públicament, fet que evidencia la falta de rigor d’una alcaldessa que diu que treballa les 24 hores del dia al servei del pobles. Monzó ha tornat a demanar a l’alcaldessa de Catarroja que explique en el ple municipal i als ciutadans de Catarroja perquè va tardar tant a barrar les torres del mercat. Compromís ha advertit que ja existeixen informes al novembre de 2012 que advertien de la situació perillosa per despreniments en via pública, malgrat això, Soledad Ramón, ha permès la celebració dels mercats ordinaris i extraordinaris de nadal sense cap tipus d’explicació.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *