Compromís denúncia que l’alcaldessa de Catarroja tarda quatre anys a tramitar els acords d’una moció aprovada en l’any 2009

Compromís exigeix responsabilitats i explicacions públiques davant el que considera que és “una burla a la democràcia i cap als partits que la representen”. Segons Jesús Monzó, portaveu de Compromís, en qualsevol democràcia s’entén que els acords dels plens són mandats que s’han de complir, a Catarroja hem estat debatent mocions i fent propostes que no han eixit del consistori. Segons Monzó, la sensació que tenim és que hem anat als plens a fer “el paripé” perquè els acords no s’han tramitat, amb la negligència i la irresponsabilitat política que això suposa.

La moció, presentada per Compromís, ha estat tramitada el 26 de febrer de 2013 davant la insistència del grup, que duia més d’un mes sol·licitant una còpia del compliment de l’acord emanat del ple de gener de l’any 2009. L’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, davant la insistència de Compromís, ha decidit tramitar, ara urgentment, la moció aprovada.

Compromís té proves que evidencien que la majoria de les mocions aprovades en els últims anys de govern del PP no s’han tramitat. La responsabilitat dels primers edils, l’exalcalde Francisco Chirivella i de l’actual alcaldessa, Soledad Ramón, és majúscula perquè són ells els quals han de signar les tramitacions i els secretaris de la corporació certificar-les. Compromís va a demanar una per una la tramitació de totes les mocions aprovades en la present legislatura, així mateix esperarem que l’alcaldessa de totes les explicacions públiques que haja de donar com responsable del consistori des de gener de 2010 i si aquestes no són convincents, demanarem la seua dimissió per irresponsabilitat política i per incompliment, constant, d’un deure obligat compliment a proposta del ple municipal.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *