Compromís demana la compareixença dels regidors de barri perquè expliquen la seua gestió als ciutadans

Segons el portaveu de *Compromís, Jesús Monzó, la figura del regidor de barri, ideat per l’actual equip de govern del PP, sembla un càrrec més aviat “figuratiu” perquè no existeixen expedients en l’ajuntament que certifiquen les actuacions que han realitzat cadascun dels 7 regidors que ostenten aquest càrrec per designació d’ajuntament des del moment que van prendre possessió. L’única informació que ens han facilitat, s’afirma des de Compromís, són el nombre de reclamacions (325) i el de suggeriments (38) que han realitzat els ciutadans del municipi quantificades per barris, de manera escarida i sense concretar. Compromís exigeix saber qui contesta a les queixes, quant temps es tarda a contestar, que tractament es fan d’elles i que propostes s’han pres en consideració, si és que s’ha pres alguna dels 38 suggeriments que, segons el propi ajuntament, han rebut dels veïns durant el 2012.

Davant la falta de transparència, des de Compromís volem donar l’oportunitat als regidors perquè expliquen davant els ciutadans les iniciatives que han tingut durant aquests dos anys de legislatura, solament així els ciutadans podran que propostes han fet els regidors, com s’ha reflectit en els pressupostos i que projectes de futur tenen per a cadascun dels barris de la localitat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *