El PP de Catarroja rebutja la compareixença dels regidors de barri

Compromís denuncia que l’única informació que ens han facilitat des de l’alcaldia és el nombre de reclamacions realitzades durant el 2012, 325, així com el nombre de suggeriments, 38, que han realitzat els ciutadans del municipi quantificades per barris, de manera escarida i sense concretar.

Compromís exigeix saber qui contesta a les queixes, quant temps es tarda a contestar, que tractament es fan d’elles i que propostes s’han pres en consideració, si és que s’ha pres alguna dels 38 suggeriments que, segons el propi ajuntament, han rebut dels veïns durant el 2012.

Segons el portaveu de Compromís, Jesús Monzó, la figura del regidor de barri, ideat per l’actual equip de govern del PP, sembla un càrrec “figuratiu” perquè no existeixen expedients en l’ajuntament que certifiquen les actuacions que han realitzat cadascun dels 7 regidors que ostenten aquest càrrec per designació d’ajuntament des del moment que van prendre possessió. Segons Compromís, no sabem que fan els regidors amb les reclamacions dels veïns, l’única cosa que sabem és que algunes queixes tarden més d’un mes a ser contestatades, no sabem si per ells mateixos o pels tècnics municipals que “els fan el treball”.

Davant la falta de transparència, des de Compromís volem donar l’oportunitat als regidors perquè expliquen davant els ciutadans les iniciatives que han tingut durant aquests dos anys de legislatura, solament així els ciutadans podran que propostes han fet els regidors, com s’ha reflectit en els pressupostos i que projectes de futur tenen per a cadascun dels barris de la localitat

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *