Compromís denúncia que existeixen senyalitzacions errònies en el municipi

El portaveu de Compromís, Jesus Monzó, lamenta el PP de Catarroja es tape “els ulls” davant les nombroses reclamacions dels ciutadans del municipi, així com dels partits de l’oposició. Des de Compromís duem mesos, fins i tot anys, reclamant una millor senyalització tant en el municipi com en les seues principals vies d’accés, així com la reposició de fanals.

Malgrat que l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, es va comprometre a tramitar la sol·licitud i fer la petició a Conselleria, passen els mesos i el grup de Compromís encara no ha pogut veure que s’haja tramitat. La deixadesa de l’actual equip de govern és insultant davant la situació del municipi i els seus nombrosos problemes.

Segons Monzó, hi ha “faltes d’ortografia en valencià i senyals que es contradiuen, i tampoc no existeix cap senyal que indique com anar al Port de Catarroja o al Camp de futbol Mundial 82”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *