Compromís lamenta que en el primer ple en dos mesos el PP només propose una pujada de l’aigua i un agermanament fantasma

Compromís lamenta que el PP decidisca sagnar, encara més, a les famílies de Catarroja amb la pujada d’un 2% de l’aigua. Els ciutadans han de pagar moltíssim per un ben comú com és l’aigua, que damunt no és molt apta per al consum per la seua duresa. De fet la majoria de ciutadans han de comprar l’aigua embotellada per al consum diària i fins i tot per a cuinar el que suposa una despesa increïble per a les famílies.

Respecte a la proposta de germanar-se amb la població de Muggio (Itàlia), des de Compromís no ens fiem que no coste diners a les arques públiques perquè Soledad Ramón ja va convidar, fa dos anys, a l’alcalde d’aquesta població italiana al costat dels seus acompanyants a menjar en un restaurant de la població amb diners de tots, a pesar que Soledad Ramón havia assegurat en un ple que la visita del primer edil italià no havia costat diners a les arques publiques. Si l’alcaldessa va mentir en el seu moment, per que té ara que estar dient la veritat? Davant el dubte, Compromís va decidir mostrar la factura a l’alcaldessa i votar en contra. Per a Compromís també és “molt sorprenent” que el PP de Catarroja desconega el color polític de l’alcaldia de Muggio, després d’afirmar en la proposta que “existeix una amistat entre els dos governs municipals”.

Segons Compromís l’agermanament amb la població de Muggio (Itàlia) no s’ha argumentat, no existeixen projectes de treball, en definitiva, una explicació lògica i raonable. Només el fet d’existir, segons la proposta del PP, una “amistat entre els dos governs”, no és motiu per a agermanar-se, i més tenint en compte que Catarroja ja està agermanada amb Vara (Suècia).

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *