Precs i preguntes realitzades en el ple del mes de setembre de 2013

Preguntes

1.- Ens podrien dir quines són les actuacions que han realitzat, en els últims mesos, l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón i el regidor de cultura, David Nacher, sobre el tema de les troballes de la Vil•la Romana de Catarroja? On es troben situades actualment? Segons ens han comentat es podrien trobar en unes dependències de l’actual Ajuntament, si és així, ¿Qui s’ha encarregat de transportar-les? Disposa l’alcaldia d’algun informe tècnic que assegure que la ubicació actual és la més adequada per a depositar aquest material d’alt valor històric? Si no és així, ¿Són conscients que podrien estar cometent un delicte contra el patrimonio cultural valencià?

2.- Hores després de la celebració de la cavalcada de sant Miquel, els carrers de Catarroja, especialment els situats en l’Avinguda de Múrcia, Rambleta i adjacents estaven plens de brutícia i confeti. Ens podrienexplicar en què ha consistit enguany el dispositiu especial de festes? Fins a quan haurem de tolerar els catarrogins i les catarrogines els incompliments constants de l’empresa Valoriza i els constants desafiaments d’aquesta empresa?

3.- Tenim constància, a més, que la mateixa empresa s’ha negat a assumir els desperfectes que presenta la Plaça de la Regió. Una qüestió més que previsible donat que vostés van decidir tornar la garantia. Quins passos va a donar l’actual equip de govern? Haurem de pagar, de nou, els catarrogins i les catarrogines la reparació d’aquesta plaça?

4.- Per quin motiu els fanals d’alguns carrers de Catarroja, com ara el carrer de Sant Antoni, Paiporta, Chapa, etc., han estat encesos nit i dia, gastant llum innecessàriament mentres altres zones de la població estan a fosques des de fa mesos? Alguns veïns de la localitat ho han estat advertint per les xarxes socials (facebook, twitter…) i vostés no han sigut capaços de donar explicacions convincents.

5.- Ens podrien explicar per què es dóna als ciutadans un telèfon amb servei whatsApp quan el mateix Ajuntament duu mesos sense fer-lo servir? Quin tipus de servei és aquests? Qui és l’encarregat de la seua gestió? Qui és el responsable del funcionament del facebook i del twitter de l’Ajuntament?

6.- Voldríem que la regidora d’esports ens donara una explicació convincent del que ha passat amb la reforma de la pista 2 de tennis del poliesportiu , així mateix exigim responsabilitats i volem saber qui va assumir els costos d’aquesta equivocació.

Precs
1.- Preguem que l’actual equip de govern col•labora amb els centres docents de la localitat per evitar que cap xiquet i xiqueta empadronada al nostre municipi dispose del material escolar. Entenem que la tasca que estan fent els pares i les mares de centres (les AMPES) és extraordinària, no obstant això, exigim una major implicació per part del govern municipal i un augment en la partida municipal per al banc de llibres on s’incloguen llibres de text.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *