Compromís denuncia el deteriorament per humitats del Palau de Vivanco

Compromís denuncia el deteriorament per humitats del Palau de Vivanco, un edifici declarat Bé d’Interès Cultural, i acusa al PP de deixadesa i d’arruïnar amb les seues polítiques el patrimoni cultural dels catarrojenses.

Segons el portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, la deixadesa de l’actual equip de govern del PP està fent possible que edificis municipals deixen de funcionar com la piscina coberta, uns altres s’hagen hagut de reformar de manera urgent, com és el cas del Mercat Municipal o que part de la història del municipi, les restes de la Vil·la Romana, es troben emmagatzemats, no se sap on, després de passar anys amuntegats en un magatzem del poliesportiu municipal.

A açò cal afegir, ara, segons denúncia Compromís, la situació d’altres edificis d’interès cultural com és el Palau de Vivanco que presenta humitats en el sostre de la primera planta de l’edifici com s’observa en la fotografia. El Palau de Vivanco és un edifici del segle XVIII que va ser declarat d’interès històric-artístic en l’any 1981 i que presenta una façana d’estil neoclàssic.

Segons Monzó, els treballadors han de suportar les goteres els dies de pluja sense que el responsable de patrimoni de l’Ajuntament haja mostrat la més mínima preocupació per solucionar aquestes deficiències que estan creant desperfectes importants i més tenint en compte que els sostres posseeixen bigues de fusta massisa d’alt valor.
Monzó assegura que la situació d’altres edificis municipals és semblant o pitjor. Els treballadors de l’edifici de serveis socials estan atenent als ciutadans en condicions lamentables; l’edifici no té accessibilitat, existeixen humitats i esquerdes. Alguns arxius s’estan deteriorant per l’excés d’humitat d’un edifici que no està tenint cap tipus de manteniment.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *