Compromís defensa que Catarroja continue sent seu judicial

EL portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha volgut mostrar la seua indignació davant la proposta del President del govern, Mariano Rajoy, de centralitzar les seus judicials a les grans ciutats. Monzó considera que els interessos dels ciutadans han d’estar per damunt de tot i ha dit que els catarrogins estem farts de retallades en educació, sanitat, serveis socials i ara també en justícia.

Compromís ha anunciat que defensarà on faça falta els interessos de Catarroja i ha demanat a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramon, que actue com a representant de tots i no en clau del Partit Popular. Monzó ha demanat a Ramon més valentia i que reclame el que li pertoca als catarrogins. Romon actua més com a militant del PP que com a alcaldessa de tots i totes.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *