Compromís reclama a Madrid més de 2 milions d’euros en inversions per a Catarroja

Joan Baldoví, diputat de Compromís en les Corts Generals, defensarà esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat on s’inclou una partida per a la licitació i construcció d’un ascensor en l’estació d’Adif a Catarroja, millores en els accessos des de la V-31 (Pista de Silla), un parc arqueològic per a la ciutat i l’adequació dels marges del Barranc del Poyo des de Catarroja fins al Parc Natural de l’Albufera.
El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, remarca que la localitat està totalment oblidada de les administracions i dels governs del PP, tant autonòmic com estatal. Monzó lamenta que el PP de Catarroja defense més al seu partit que els interessos dels catarrogins i que l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramon, es conforme a rebre una carta del gerent d’Adif de la zona on afirma respecte a la construcció d’un ascensor en l’estació que: “aquest projecte serà realitat en el menor termini possible”.

Compromís ha demanat al PP de Catarroja i a Mariano Rajoy que donen suport a les inversions en el municipi perquè són prioritàries. Els ciutadans de Catarroja portem anys esperant una accessibilitat en l’estació que mai no arriba per falta de voluntat política dels diferents governs de l’estat. Monzó exigeix també que l’administració estatal millore els accessos al casc urbà des de la pista de Silla (V-31), una reivindicació històrica que el govern del PP ha anat aparcant any rere any davant la desesperació dels ciutadans que per accedir al municipi han de creuar gran part del polígon industrial. En les esmenes, Baldoví també demanarà per a Catarroja millores en els marges del barranc del Poyo (conegut com Barranc de Xiva) i una partida pressupostària que permeta començar el parc arqueològic de la ciutat, un lloc on poder interpretar i posar en valor les restes de la Vil·la Romana, les restes de la qual estan abandonades en un magatzem i pendents de catalogació davant la deixadesa i la desídia del govern local.

Podeu trobar les esmenes presentades en la secció Documents i Descàrregues de la nostra web.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *