Compromís denuncia que Catarroja ha assumit el cost de personal de la piscina malgrat estar tancada

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, ha exigit a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, que explique perquè va tardar més de 6 mesos a decidir que la piscina coberta havia de tancar-se definitivament i ser reformada. Monzó assegura que els llocs de treballs no s’han amortitzat fins a 7 mesos després del seu tancament cost que ha hagut d’assumir l’Ajuntament. Compromís considera “intolerable” que l’Ajuntament eximisca de responsabilitat a l’empresa i que no dimitisca cap responsable polític de l’equip de govern.

Els catarrogins, afirma Monzó, estem pagant per un servei sense tenir-lo.
Compromís considera inacceptable que l’empresa que gestiona les instal•lacions esportives de la ciutat haja tingut contractats treballadors fins a un any i tres mesos després d’estar tancada la piscina i que ara reclame una subvenció extraordinària de prop de 300.000 euros corresponents als exercicis de 2011 i 2012, a part del cànon que concedeix l’Ajuntament a l’empresa i que durant aquests dos anys ha suposat un desemborsament de més de 800.000 euros.

En l’informe, la concessionària inclou les despeses de personal de la piscina coberta fins a desembre de 2012, un any i tres mesos després d’estar tancada la piscina i 9 mesos després que l’Ajuntament comunicara oficialment a l’empresa l’acord definitiu del tancament per a la seua reforma, acord pres en la Junta de Govern Local del dia 1 de març de 2012. La intenció de l’empresa, segons l’informe remès a l’Ajuntament, és que aquest assumisca la despesa de personal contractat durant un any i tres mesos després del tancament. Compromís considera que el PP no ha de plegar-se a les exigències de l’empresa, però amb el conveni en la mà, l’Ajuntament haurà d’assumir el cost d’explotació de la piscina des de setembre de 2011 fins a abril de 2012.

Compromís considera que l’alcaldessa i l’equip de govern actuen de forma irresponsable i malbaraten els diners de tots els veïns.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *