Compromís exigeix la dimissió de l’alcaldessa de Catarroja per la seua incapacitat a l’hora de portar inversions al municipi

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, ha demanat a l’alcaldessa de Catarroja , Soledad Ramón, que dimitisca del seu càrrec després de comprovar el seu “nul” pes polític perquè els seus companys del PP en les Corts Generals han votat en contra de totes les esmenes de Compromís, entre les quals es trobaven aquelles que exigien per a Catarroja una inversió dels pressupostos generals de l’estat de prop de 3 milions d’euros.

Segons Monzó, una vegada més hem pogut observar com el PP diu una cosa en un lloc i fa una altra en l’altre. Monzó considera que si l’alcaldessa de Catarroja i el seu equip de govern tingueren “dignitat política” deixarien els seus càrrecs després que els seus companys de partit a Madrid han votat en contra d’esmenes que ells mateixos han votat a favor en el ple municipal. Compromís considera que Soledad Ramón ha estat “desautoritzada” pels seus companys de partit.

Monzó ha demanat a Soledad Ramón, que explique, si és que pot, als ciutadans de Catarroja que el seu partit ha votat en contra de millores en l’estació de Renfe, en els accessos al municipi des de la Pista de Silla, a rebre diners per construir el Parc Arqueològic de la Vil•la romana, així com la connexió per carril bici del casc urbà amb el Parc Natural de l’Albufera pel Barranc de Xiva.

Compromís ha advertit a l’alcaldessa de Catarroja que el seu partit no es conforma amb cartes que diguen que les reformes de faran “al més aviat possible” perquè ja portem anys reivindicant el mateix i l’estació segueix igual o pitjor. Compromís ha exigit a Soledad Ramón realitats plasmades amb diners i pressupost, no ens conformem amb cartes sinó que exigim tenir allò que ens correspon, ni més ni menys. El PP s’està burlant dels catarrogins perquè som l’únic municipi de rodalies de Renfe que no té una estació accessible per a persones amb minusvalidesa en ple segle XXI.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *