Monzó: “Els pressupostos de 2014 evidencien un govern sense idees i fracassat”

Podeu descarregar totes les esmenes presentades per Compromís en este enllaç.

El PP ha aprovat en solitari uns pressupostos que evidencien, segons Jesús Monzó, portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Catarroja, “un govern sense idees i fracassat”. En l’argumentari de les esmenes que Compromís va presentar en el plenari celebrat ahir, i que el govern municipal va rebutjar en la seua totalitat, denuncia que l’empresa pública ESERCA es dedicarà enguany a pagar “sous”dels seus empleats perquè la inversió prevista per a tot el 2014 és ridícula; 84.000 euros, diners que dedicaren, en part, per a la construcció de nínxols en el cementeri.

Compromís  lamenta que l’alcaldessa, Soledad Ramón i el seu equip de govern només pretenguen augmentar la partida d’emergències socials amb l’objectiu de repartir “almoines”, i guanyar voluntats, davant la falta d’idees i de projectes per al municipi. El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, considera que el PP ha portat el caos a Catarroja, especialment en infraestructures, educació, sanitat, instal·lacions esportives, neteja i serveis bàsics d’atenció ciutadana. Un govern que viu a costa de les empreses privades i que és incapaç d’escoltar a la ciutadania i als partits de l’oposició.

Monzó ha recordat al PP de Catarroja la seua incapacitat per a atraure inversions al municipi. Compromís ha criticat el doble discurs que exerceix el PP; voten una cosa a Catarroja i una altra a València i Madrid, obeeixen a les directrius polítiques i no als interessos del poble. Els quantiosos impagaments de la Generalitat, d’anys anteriors, suposen un frau per al municipi, que ara ha d’assumir els interessos dels préstecs realitzats davant els incompliments. El govern de Ramón no ha enviat ni una sola missiva per a reclamar aquest deute.

Monzó ha lamentat que el PP haja rebutjat totes les esmenes presentades pel seu grup, entre elles la de crear un banc d’aliments, dotar amb més diners el banc de llibres per a primària i secundària, inventariar i catalogar les restes arqueològiques de la Vila Romana, millores en la Casa de la Cultura i la biblioteca, així com condicionar i pintar l’edifici de serveis socials que, en l’actualitat, es troba en un estat lamentable, és inaccessible i està ple d’humitats. Abans de res un conjunt de propostes, raonades i lògiques, el PP de Catarroja ha aplicat la seua majoria absoluta sense cap mirament.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *