Compromís acusa al PP de Catarroja de portar el poligono industrial al desmantellament

El portaveu de Compromís, Jesús Monzó, ha lamentat que el PP de Catarroja no tinga cap pla per a reactivar el teixit empresarial de la localitat que s’està desplomant de manera alarmant en els últims anys, especialment durant la present legislatura. La facturació de les empreses s’ha reduït considerablement, passant dels més de 500 milions que facturaven em l’any 2007 als 184 milions de l’actualitat.

Monzó també ha destacat el fet que no existisquen empreses importants i que el 88% d’elles tinguen entre menys de 9 persones emprades. Monzó ha matisat que existeixen prop de 2.000 persones menys treballant en el polígon industrial des del 2007 i que només en els dos últims anys s’han destruït prop de 400 llocs de treball.

Davant aquesta situació Compromís ha demanat a l’actual equip de govern i a l’alcaldessa de la localitat, Soledad Ramón, que es pose a treballar per a reactivar i incentivar la instal·lació d’empreses en el municipi. Monzó ha acusat a l’actual equip de govern de passivitat i d’estar mancat d’idees i desmotivat davant la incapacitat política de tirar avant amb les necessitats reals de Catarroja. “No poden dir que és una qüestió conjuntural”, s’afirma des de Compromís, “perquè tothom pot veure com existeixen polígons d’altres localitats d’al voltant de Catarroja que estan creixent al costat d’empreses importants que han decidit instal·lar-se per les facilitats que ofereixen alguns municipis”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *